С Алексей Петров, който направи сглобката, бяхме в един отбор

...
 С Алексей Петров, който направи сглобката, бяхме в един отбор
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Алексей Петров създаде Сглобката!

  " С Алексей Петров, който направи сглобката, бяхме в един тим с Кирил Петков. Бащата на сглобката беше починалият Алексей Петров. "  Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред публицисти.

" Асен Василев излезе и сподели, че Габриел е лицето на мафията. После Денков споделя, че Габриел е жертва на Борисов. Когато правехме държавно управление, бяхме единствено аз и Асен Василев. Аз не съм преговарял с Пеевски. Но в този момент опорката им е, че Пеевски командва ГЕРБ. "

Председателят на ГЕРБ се среща със симпатизанти в столичния регион " Оборище ". Заедно с него са Даниела Райчева и Йорданка Фандъкова.

Борисов разгласи, че през днешния ден е избран избирателен слоган.                    

" Слоганът за европейската ни национална партия е: " Сигурна Европа ", добави Борисов и се пошегува: " Дължите ми 200 хиляди $ за лобизма и за рекламата ".

" Един километър от едното платно по Околовръстното е изкърпено, а другото е цялото в дупки, като пътувате за " Овча купел ". След ремонтираното незабавно взлизаш в 5-6 ями. Таман се зарадваш и се озъбиш. Тези хора в този момент не се интересуват от града. Сега всички дъги щяха да са затворени и да има скоростен пръстен към София, и опция да се върви в възможната детска болница. Това си избраха софиянци, това си имат, посочи той. " Вярно - непочтено, правилно - с флашки, само че имаха повече гласове. Половин година мина - няма смяна ".

" 8 автомагистрали, 7 моста, 9 тунела. Българите гледат и викат " Това е знамение. Не е смяна, а чудо ". Най-малкият проблем са фалшификациите. Да фалшифицираш очакванията на хората. Успяха да излъжат голяма част от хората, само че резултатите са забележими. "

" България е извънредно значима за ЕНП, за най-голяма наслада тази година и двете неща, на които ЕНП дава като цели, са сигурност, земеделие, което за българите е значимо ", добави Борисов.

По отношение на сглобката Борисов съобщи: " В политиката в никакъв случай не се споделя в никакъв случай! Може да вършим някакви дейности за непоклатимост. "

" Нито разузнаването, нито ДАНС са назначавани от ГЕРБ. Президентът седи от едната страна, те от другите, с цел да балансират службите. "

" Ние в никакъв случай не сме казвали, че сме идеални, Връщали сме обратно, извинявали сме се. Дори оправданията им звучат нелепи. Аз и Кирил Петков взехме решенията за Корал, за Иракли. Направихме всички, което изиска, за отбраната на тези плажове. Правихме положителни неща дружно. Никога не е ставало на въпрос. Сега се сетиха за описи. "

Борисов добави, че " Възраждане " се пробва да избави ПП-ДБ от " любовна връзка " сред тях.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР